MX4A3099

ART&WINE že drugič v Žalcu

Projekt ART&WINE smo v Žalcu, zaradi velikega zanimanja izpeljali že drugič.

Ker so spremembe dobrodošle, smo spremenili nekaj drobnih stvari. Prva takšna je bila lokacija. Dogodek je tako gostil Dvorec Novo Celje, ki je s svojo mogočnostjo še dodatno polepšal sobotno popoldne in večer. Večer v znamenju, dobrega vina, za katerega je poskrbela vodja projekta ART&WINE Slovenija, Nataša Kondič in umetnosti smo začinili s pet hodnim menijem, za katerega je poskrbela Hiša Bianca. Od solate s hobotnico, paštete s tartufi vse do čokoladnih testenin z mangom in presenečenjem. Poleg vilic je bil naš pripomoček, kot že znano čopič. Cvetoče češnje smo tokrat zamenjali z motivom gozdne jase pod visokogorci. Po ustvarjanju katerega nas je popeljala umetnica Adna Lainšček. Tukaj pa se umetnost ni končala. Udeleženci so se lahko med samim dogodkom prepustili glasbi Eve in Martina Mutca.

S projektom ART&WINE v Žalcu smo želeli mladim približati kulturo pitja na višjem nivoju. Omogčiti obiskovalcem slikanje na platno, na voden način, kar je primerno tudi za tiste, ki so nazadnje držali čopič v osnovni šoli. Izdelek pa je potem moč odnesti domov.

Tokrat je bil dogodek obiskan večinoma s strani mladih, kar nas navdaja z upanjem, da pripravljamo projekte, ki gredo v pravo smer in privabljajo mlade.

Hvala ART&WINE Slovenija, Evi in Martinu ter ZKŠT Žalec za sodelovanje in še eno odlično izkušnjo. <3

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

DOBRODELNI KONCERT

Vabljeni na dobrodelni koncert, katerega sredstva se bodo namenila v odpravljanje posledic letošnjih poplav.  V petek, 8. septembra 2023, bodo od 18. ure dalje v

Preberi več

ODPRT JE DNEVNI CENTER

Novo šolsko leto je tu in ponovno je odprt DNEVNI CENTER! Najdete ga na naslovu Mestni trg 3, 3310 Žalec (bivši Hotel Rubin). Pridi in

Preberi več