FRAKTALNA RISBA – PROMEN ART

FRAKTALNA RISBA – PROMEN ART

FRAKTALNA RISBA – PROMEN ART

122 122 people viewed this event.

Vabljeni na RAZSTAVO in DEMONSTRACIJO metode FRAKTALNA RISBA, ki bo potekala 14. maja ob 16. 00 na promenadi pri Doma II. Slovenskega tabora v Žalcu 🤓

Gre za prvo razstavo v sklopu javnega razpisa Mladinskega centra Žalec: PROMEN-ART 🎨 Hkrati z razstavo pa Fraktalna šola pripravlja tudi demonstracijo metode fraktalne risbe, ki je terapevtska metoda risanja, kjer se večina risanja izvaja z zaprtimi očmi. 😊

😎 OPIS RAZSTAVE:
Razstava Spregledaš, ko zapreš oči predstavlja dela uporabnic metode fraktalne risbe v Sloveniji, ki so nastala v okviru Fraktalne šole.
Pred vami so fraktalne risbe, nosilke močnih podpornih energijskih vibracij. Nekatere od njih so popolnoma abstraktne, druge pa vključujejo motive. Morda se zdi neverjetno, a vsaka od razstavljenih risb je bila izrisana z zaprtimi očmi, kar je tudi ena izmed posebnosti te metode.
Avtorice risb večinoma nimajo umetniškega predznanja, saj za risanje tovrstnih risb ne potrebujemo niti likovnega znanja niti umetniškega talenta. Kljub temu so nastala krasna dela in posamezne fraktalne risbe predstavljajo prave umetniške mojstrovine.
Dandanes je izjemnega pomena, da čim več časa preživimo v pozitivnih čustvenih stanjih in da kreiramo v najvišje dobro za vse. Pri tem nas lahko edinstveno podprejo tudi fraktalne risbe. S svojimi pozitivnimi vibracijami lahko prodrejo globoko v našo notranjost in nas nežno usmerjajo na poti k sebi, k svoji resnici. Uglašujejo nas na prav vseh ravneh bivanja in nam pomagajo odkrivati skrite plasti nas samih.

🎤NASTOPAJOČI:
Tjaša Zirkelbach in Damijan Planar

To register for this event email your details to anja.oset@mc-zalec.si

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

14.05.2022 ob 16:00

Share With Friends