LEOPOLD I.

LEOPOLD I.

LEOPOLD I.

44 44 people viewed this event.

Zadnjo soboto v juliju bo na terasi MC kavarne prvič nastopil tudi Leopold l. Na slovensko glasbeno sceno se je podal kot prvi raper iz Gornje Radgone. Ustvarjalec pesmi, glasbenik in performer zase pravi, da je še vedno povprečen Radgončan, čeprav se praktično vsak vikend pod odrom nabirajo gruče njegovih oboževalcev.

V svojih besedilih je kritičen do družbe in okolice, v kateri je odraščal, hkrati pa jo opeva. Pravi, da skuša razumeti vsakega, saj je ključ do dobre družbe medsebojna komunikacija, argumentacija pa vodi do racionalne družbe. Njegova obzirnost je tolikšna, da se je začel spraševati celo, ali bi zaradi vedno večjega števila mlajših obiskovalcev njegovih nastopov moral začeti razmišljati o izbiri besed v besedilih. A Leopold I. ostaja zvest sebi, saj je prav to razlog, da so ga poslušalci vzeli za svojega, kljub temu, da si kritiko vzame k srcu in o njej veliko razmišlja, pa ga prav ta spodbudi, da dela še več in boljše.

Mojstru besed bo na odru delal družbo Vid Turica. Izjemen glasbenik in producent, ki začini nastop marsikateremu glasbeniku in predstavlja skupni člen glasbenega žarišča v Mariboru.

Vidimo se 27. julija ob 20.00!

______________________________________________________________________

Dogodek je brezplačen in se fotografira.

To register for this event email your details to sara.tamse@mc-zalec.si

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

27.07.2024 ob 20:00

Share With Friends