SPOZNAJ SEBE IN PREPOZNAJ DRUGE

SPOZNAJ SEBE IN PREPOZNAJ DRUGE

SPOZNAJ SEBE IN PREPOZNAJ DRUGE

23 23 people viewed this event.

“Človek, spoznaj samega sebe!” pravi napis v Delfih.

Pa se resnično poznamo?
– kdo si ti? kdo sem jaz?
– kaj si pridobil/-a od okolice?
– s čim si se rodil/-a?
– …

Psihologija že dolgo poizkuša razviti splošen znanstveni model določanja osebnosti, temperamenta ali motivacijskih faktorjev posameznika. Po drugi strani pa nam astrologija omogoča večplasten pogled v osebnost posameznika preko tisočletne tradicije.

Združitev obeh konceptov pod eno streho je tisto, kar približa teorijo praksi in prakso pojasni skozi teoretične modele.

Na predavanju z delavnico bomo najprej prikazali več modelov določanja osebnostnih lastnosti, da bi jih nato povezali z univerzalno metodologijo SIRIS, katere osnova so tri glavna orodja našega življenja – telo, čustva in razum. Sledilo pa bo za mnoge verjetno največje presenečenje – in sicer to, kako se sedaj te modeli že rahlo neverjetno povezujejo z astrologijo, ki ji lahko rečemo tudi “karakterologija”.

Vsak udeleženec bo potreboval vsaj datum in kraj svojega rojstva (najboljše pa tudi uro rojstva) in mobilni telefon z dostopom do interneta, saj bo lahko na licu mesta dobil lasten vpogled v svojo natalno karto iz katere bo lahko razbral tudi kaj v zvezi s sabo, kar mu je bilo do sedaj morda skrito. Doma pa bo lahko s pomočjo tega orodja pogledal tudi v natalne karte bližnjih in jih tako spoznal tudi iz “karmične plati”. To lahko odpre nove razsežnosti razumevanja in zmožnosti povezovanja s tistimi, ki nam veliko pomenijo – vključno s samim sabo.

“Pravo” spoznanje sebe, zahteva poznavanje svojih programov delovanja, čustvovanja in razmišljanja. Vključno s pridobljenimi in prirojenimi lastnostmi.

Dogodek je namenjen osebam starejšim od 18 let. Število udeležencev je omejeno na 20. Do zapolnitve mest sprejemamo prijave na: https://forms.gle/ZRMEEvDPCtLPj4ks7

Mitja Jurkovnik, avtor metodologije določanja osebnosti SIRIS

To register for this event email your details to sara.tamse@mc-zalec.si

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

05.04.2024 ob 18:00

Share With Friends