mladinski center žalec

Gre za neprofitno ustanovo, namenjeno v prvi vrsti mladim, katere osnovno poslanstvo je omogočanje mladim aktivno in koristno preživljanje prostega časa, zagotavljanje zadovoljevanja najrazličnejših interesov in znanj, vključevanje vseh skupin mladih, širjenje njihovih socialnih omrežji ter omogočanje njihovega osebnega razvoja v sposobne in konkurenčne odrasle posameznike.

Organiziramo različne dogodke za mlade in ljudi vseh generacij: od koncertov in kulturnih prireditev do različnih delavnic, tečajev in predavanj, ki so namenjene spodbujanju kreativnosti, druženja in razvoja mladih. 

V Mladinskem centru Žalec organiziramo nepozabne rojstne dneve za najmlajše. Naše ekipe so izkušene in kreativne, zato lahko zagotavljamo, da bodo vaš otrok in njegovi prijatelji preživeli nepozaben dan, poln zabave, igre in dobre volje. Na voljo imamo različne teme za rojstne dneve: otroci se lahko preobrazijo v detektive, disko plesalce ali pa postanejo pravi mali chefi!

Skupaj z lokalnim okoljem in mladimi ustvarjamo projekte. 

Predstavljamo ti Bot Fit – program, ki mu lahko slediš vsak dan in je namenjen vsem šolarjem, dijakom, študentom in zaposlenim, ki jamrajo kako jih boli križ!

Vsak mesec se pripravi na vznemirljive vadbe, ki bodo okrepile ne samo tvoje telo, temveč tudi tvoj um, ter tako dvignile tvoj nivo energije!

Spremljaj tudi naše mesečne izzive, kjer boš zagotovo našel/a nekaj zase!

Pri Bot Fit verjamemo v celostno dobro počutje, zato bomo poskrbeli za tvoje telo in duha! Stara modrost namreč pravi, Bot fit, ne sedet na rit!

A si pripravljen/a na nekaj novega? Klikni