Foto_pisma

Skupaj polepšali dan žena starostnicam

(Žalec, 8.3.2021) – Projekt Zbiramo pisma za starostnice je bil več kot uspešen. Mladinski center Žalec je tokrat združil moči z OŠ Petrovče, OŠ Šempeter ter taborniki Rodu bistre Savinje Šempeter in zbral kar 230 pisem, voščilnic in risb.

Ob dnevu, ko so v ospredje postavljene enakopravnost, pravičnost in solidarnost se je Mladinski center Žalec odločil, da bo v svetu, ko se ne moremo kar tako obiskati, objeti neznanko ali ji seči v roko, z akcijo Zbiramo pisma za starostnice poskušal polepšati dan nekaj starostnicam.

Akcija je s pomočjo Osnovne šole Petrovče, Osnovne šole Šempeter in taborniki Rodu bistre Savinje Šempeter močno presegla pričakovanja. Skupaj so namreč zbrali kar 230 pisem, voščilnic in risb, ki so vsaj za trenutek polepšale 8. marec stanovalkam Doma Nine Pokorn Grmovje.

Vsem, ki so v akciji sodelovali se Mladinski center Žalec zahvaljuje.

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

DOBRODELNI KONCERT

Vabljeni na dobrodelni koncert, katerega sredstva se bodo namenila v odpravljanje posledic letošnjih poplav.  V petek, 8. septembra 2023, bodo od 18. ure dalje v

Preberi več

ODPRT JE DNEVNI CENTER

Novo šolsko leto je tu in ponovno je odprt DNEVNI CENTER! Najdete ga na naslovu Mestni trg 3, 3310 Žalec (bivši Hotel Rubin). Pridi in

Preberi več