Foto_pisma

Skupaj polepšali dan žena starostnicam

(Žalec, 8.3.2021) – Projekt Zbiramo pisma za starostnice je bil več kot uspešen. Mladinski center Žalec je tokrat združil moči z OŠ Petrovče, OŠ Šempeter ter taborniki Rodu bistre Savinje Šempeter in zbral kar 230 pisem, voščilnic in risb.

Ob dnevu, ko so v ospredje postavljene enakopravnost, pravičnost in solidarnost se je Mladinski center Žalec odločil, da bo v svetu, ko se ne moremo kar tako obiskati, objeti neznanko ali ji seči v roko, z akcijo Zbiramo pisma za starostnice poskušal polepšati dan nekaj starostnicam.

Akcija je s pomočjo Osnovne šole Petrovče, Osnovne šole Šempeter in taborniki Rodu bistre Savinje Šempeter močno presegla pričakovanja. Skupaj so namreč zbrali kar 230 pisem, voščilnic in risb, ki so vsaj za trenutek polepšale 8. marec stanovalkam Doma Nine Pokorn Grmovje.

Vsem, ki so v akciji sodelovali se Mladinski center Žalec zahvaljuje.

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

PODJETNIŠKI INKUBATOR

Postanite del podjetniške skupnosti Spodnje Savinjske doline – izpolnite anketo! V Žalcu se načrtuje vzpostavitev podjetniškega inkubatorja, ki bo omogočal podporo podjetnikom iz celotne Spodnje

Preberi več

PROMEN-ART: Lara Ocvirk

V svoji slikarski praksi me zanima narava sama po sebi, kot tudi narava ženske. V slike vključujem elemente sonca, rastlinja, življenja, maternice in svetlobe, iz

Preberi več