20210708-H&T2L-Limberk-FotoMarkoAlpner-urgent-export-01

PRVI KONCERT V LIMBERKU IZREDNO USPEŠEN

8. 7. je v Letnem gledališču Limberk udaril po bobnih Buco iz Hamo & Tribue2Love in dvignil pulz 200 udeležencem prvega koncerta, ki ga je izvedel Mladinski center Žalec v Limberku. ODKLOPLJENI ČETRTKI so se pričeli.

Poletje na mistični akustični lokaciji Letnega gledlišča Limberk se je s tem šele pričelo. Čudovit naravni ambient je med občinstvo še dodatno ponesel ljubezen, o kateri zavzeto poje Hamo. Ljubezen pa se bo širila še na drugih koncertih.

Leto 2021 ni le leto, ko je MC Žalec stopil na oder dogodkov v občini Žalec in ga počasi pričel osvajati. Piše se namreč 100 let odkar je bilo ustanovljeno prvo Delavsko kulturno društvo DKD – Svoboda (danes KuD Svoboda Griže), ki je skrbnik lokacije koncertov. V poletnem času bomo prav na tej lokaciji izvedli še:

22. 7. = akustični koncert BIG FOOT MAMA

12. 8. = akustični koncert TABU

26. 8. = akustični koncert SIDDHARTA

Še enkrat naj se zahvalimo prvim 200 osebam, ki so nam dale možnost, da se pokažemo v luči, ki nam še kako ustreza.

Z ostalimi pa želimo, da se nam naslednjič pridružite, se vidimo

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

DOBRODELNI KONCERT

Vabljeni na dobrodelni koncert, katerega sredstva se bodo namenila v odpravljanje posledic letošnjih poplav.  V petek, 8. septembra 2023, bodo od 18. ure dalje v

Preberi več

ODPRT JE DNEVNI CENTER

Novo šolsko leto je tu in ponovno je odprt DNEVNI CENTER! Najdete ga na naslovu Mestni trg 3, 3310 Žalec (bivši Hotel Rubin). Pridi in

Preberi več