20210708-H&T2L-Limberk-FotoMarkoAlpner-urgent-export-01

PRVI KONCERT V LIMBERKU IZREDNO USPEŠEN

8. 7. je v Letnem gledališču Limberk udaril po bobnih Buco iz Hamo & Tribue2Love in dvignil pulz 200 udeležencem prvega koncerta, ki ga je izvedel Mladinski center Žalec v Limberku. ODKLOPLJENI ČETRTKI so se pričeli.

Poletje na mistični akustični lokaciji Letnega gledlišča Limberk se je s tem šele pričelo. Čudovit naravni ambient je med občinstvo še dodatno ponesel ljubezen, o kateri zavzeto poje Hamo. Ljubezen pa se bo širila še na drugih koncertih.

Leto 2021 ni le leto, ko je MC Žalec stopil na oder dogodkov v občini Žalec in ga počasi pričel osvajati. Piše se namreč 100 let odkar je bilo ustanovljeno prvo Delavsko kulturno društvo DKD – Svoboda (danes KuD Svoboda Griže), ki je skrbnik lokacije koncertov. V poletnem času bomo prav na tej lokaciji izvedli še:

22. 7. = akustični koncert BIG FOOT MAMA

12. 8. = akustični koncert TABU

26. 8. = akustični koncert SIDDHARTA

Še enkrat naj se zahvalimo prvim 200 osebam, ki so nam dale možnost, da se pokažemo v luči, ki nam še kako ustreza.

Z ostalimi pa želimo, da se nam naslednjič pridružite, se vidimo

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

PODJETNIŠKI INKUBATOR

Postanite del podjetniške skupnosti Spodnje Savinjske doline – izpolnite anketo! V Žalcu se načrtuje vzpostavitev podjetniškega inkubatorja, ki bo omogočal podporo podjetnikom iz celotne Spodnje

Preberi več

PROMEN-ART: Lara Ocvirk

V svoji slikarski praksi me zanima narava sama po sebi, kot tudi narava ženske. V slike vključujem elemente sonca, rastlinja, življenja, maternice in svetlobe, iz

Preberi več