MX4A6095

NOČ ČAROVNIC v ŽALCU

V nedeljo, 31.10. so tržnico v Žalcu zavzela najrazličnejša mistična bitja. Po krvavi promenadi so se sprehodile čarovnice, buče, netopirji, vampirji in mnogo ostalih. Potekalo je namreč otroško rajanje za Noč čarovnic.

Čarovniški večer so lahko najmlajši preživljali ob ČIRA ČARA BUČA SI stojnici, kjer so izdelovali bučne maske. Ob njej je bila izredno obiskana stojnica ČAROVNIJE. Otroci so tu preizkusili nevidno pisavo, samonapihljive balone, pričarali pa so si lahko tudi sluz. Tretja stojnica je skrbela, da male čarovnice in čarovniki niso prišli preveč čisti iz rajanja. Na tej stojnici so si namreč lahko porisali svoje obraze s tematskimi motivi.

Vso ustvarjanje je več kot dobrodošlo zmotila lutkovna predstava TRIJE ČIČI JUNAČIČI, ki so jo pripravili v DRUŠTVO ŠKRATKOVO LUTKOVNO GLEDALIŠČE CELJE.

Da pa niso uživali le najmlajši nam je na pomoč priskočilo DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE ŽALEC, s katerimi smo za prostovoljne prispevke, namenjene letovanju otrok pripravili tople napitke kot sta Čarovniški kakav in napitek za Stare čarovnice.

Na noč čarovnic so mladi v organizaciji Mladinskega centra Žalec s pomočjo Zavoda za kulturo, šport in turizem Žalec rajali vse do 19.00.

Več si lahko ogledate na fotografijah:

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

RAZPIS ZA DELO: NATAKAR IV (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto NATAKAR IV (M/Ž)!  Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati

Preberi več