JULIJ-AI-13

10 € za šolske potrebščine socialno ogroženih otrok

Zaradi visokih cen šolskih potrebščin starši iz socialno ogroženih družin svojim otrokom težko vsako leto kupijo potrebne stvari za novo šolsko leto. Pri tem jim pomagajo številne organizacije. Ena takšnih je Rdeči križ Žalec.

Slednja letos z akcijo “10 evrov za šolske potrebščine” spodbuja sokrajane, da darujejo finančna sredstva za šolske potrebščine socialno ogroženih otrok.

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec in Papirnica Tara Junior Šempeter vabita do konca avgusta vse, da pridobite Kartico ugodnosti. S kartico uveljavljate 20% popust na izdelke v papirnici in ublažite socialno stisko družinam z več šoloobveznimi otroki. Za kartico odštejete 10 evrov, te pa v žalskem Rdečem križu namenijo za nakup šolskih potrebščin socialno ogroženih otrok. Kartice ugodnosti so na voljo na žalskem območnem združenju Rdečega križa, Hmeljarska ulica 3.

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

RAZPIS ZA DELO: NATAKAR IV (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto NATAKAR IV (M/Ž)!  Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati

Preberi več