Gold Tan Beige Crumped Paper Begin Goals Productivity Goals Instagram Post (4)

MEDNARODNA IZMENJAVA »Eco(art) Eco(society) Echo«

Mladinski center Žalec skupaj v sodelovanju s partnerji iz Avstrije, Latvije in Makedonije išče 5 udeležencev za mladinsko izmenjavo z imenom »Eco(art) Eco(society) Echo«.

Namen projekta je mladim prikazati veščine za večjo socialno povezanost in izražanje ustvarjalnosti za boljše počutje v prostorih narave. Izmenjava bo med drugim potekala v razgibani kraški jami Pekel, na vrtovih društva Zero Waste Žalec in na ribniku Vrbje. 

  • Kje?: Žalec (Slovenija)
  • Kdaj? 26.8.- 30.8.2022
  • Kdo?: 4 udeleženci (od 18 do 29 let) + 1 mladinski vodja (18+)

Prijavo pošljite najkasneje do 30. 7. 2022, na katja.gorecan@mc-zalec.si (dopišite ime, priimek in datum rojstva ter priložite kratko motivacijsko pismo). 


Projekt se odvija v okviru programa Erasmus+, ki na področju mladine omogoča organizacijo učnih mobilnosti. Tovrstne mladinske izmenjave predstavljajo učinkovito orodje neformalnega in priložnostnega učenja, kjer mladi kreirajo, ustvarjajo projekte mladinske izmenjave in s tem krepijo različna znanja ter pridobivajo nove in nadgrajujejo že osvojene kompetence.

Vabilo

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

PODJETNIŠKI INKUBATOR

Postanite del podjetniške skupnosti Spodnje Savinjske doline – izpolnite anketo! V Žalcu se načrtuje vzpostavitev podjetniškega inkubatorja, ki bo omogočal podporo podjetnikom iz celotne Spodnje

Preberi več

PROMEN-ART: Lara Ocvirk

V svoji slikarski praksi me zanima narava sama po sebi, kot tudi narava ženske. V slike vključujem elemente sonca, rastlinja, življenja, maternice in svetlobe, iz

Preberi več