Gold Tan Beige Crumped Paper Begin Goals Productivity Goals Instagram Post (4)

MEDNARODNA IZMENJAVA »Eco(art) Eco(society) Echo«

Mladinski center Žalec skupaj v sodelovanju s partnerji iz Avstrije, Latvije in Makedonije išče 5 udeležencev za mladinsko izmenjavo z imenom »Eco(art) Eco(society) Echo«.

Namen projekta je mladim prikazati veščine za večjo socialno povezanost in izražanje ustvarjalnosti za boljše počutje v prostorih narave. Izmenjava bo med drugim potekala v razgibani kraški jami Pekel, na vrtovih društva Zero Waste Žalec in na ribniku Vrbje. 

  • Kje?: Žalec (Slovenija)
  • Kdaj? 26.8.- 30.8.2022
  • Kdo?: 4 udeleženci (od 18 do 29 let) + 1 mladinski vodja (18+)

Prijavo pošljite najkasneje do 30. 7. 2022, na katja.gorecan@mc-zalec.si (dopišite ime, priimek in datum rojstva ter priložite kratko motivacijsko pismo). 


Projekt se odvija v okviru programa Erasmus+, ki na področju mladine omogoča organizacijo učnih mobilnosti. Tovrstne mladinske izmenjave predstavljajo učinkovito orodje neformalnega in priložnostnega učenja, kjer mladi kreirajo, ustvarjajo projekte mladinske izmenjave in s tem krepijo različna znanja ter pridobivajo nove in nadgrajujejo že osvojene kompetence.

Vabilo

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

DOBRODELNI KONCERT

Vabljeni na dobrodelni koncert, katerega sredstva se bodo namenila v odpravljanje posledic letošnjih poplav.  V petek, 8. septembra 2023, bodo od 18. ure dalje v

Preberi več

ODPRT JE DNEVNI CENTER

Novo šolsko leto je tu in ponovno je odprt DNEVNI CENTER! Najdete ga na naslovu Mestni trg 3, 3310 Žalec (bivši Hotel Rubin). Pridi in

Preberi več