Slika1

DARUJ, RAZVESELJUJ

Smo študentke magistrskega študija Socialne pedagogike UL PEF. Sodelujemo s Socialnovarstvenim zavodom Nine Pokorn – Grmovje. Gre za Dom, kjer bivajo osebe s težavami in motnjami v duševnem zdravju. Same smo jih spoznale kot tople in družabne osebe, ki pa potrebujejo določeno pomoč pri vsakodnevnem življenju. V anketi smo ugotovile, da te skupine naši anketiranci še ne poznajo dobro, oziroma imajo o njih napačna prepričanja.

Naš namen je povezovanje širše javnosti s prebivalci doma, da bi jih lahko predstavile in tako spremenile ta napačna prepričanja. Vse skupaj delamo v upanju, da bi spodbudile še kak tak projekt, saj je ustanov, kot je Dom Nine Pokorn – Grmovje, še nekaj.

K čemu boste prispevali? 🧐

S projektom želimo stanovalcem doma popestriti enega od prazničnih decembrskih dni. Zato bomo z njimi izvedle nekaj ustvarjalnih aktivnosti, pripravljale bomo sladke dobrote in se podružile ob zabavnem programu ter toplih napitkih. Na koncu bomo enotam doma podarile pakete praktičnih daril, ki jih bomo zbrale s pomočjo vaših donacij.

Za SODELOVANJE izpolnite spodnji prijavni obrazec 🤗 https://forms.gle/gMVz2TJaM6ZHnN576

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE