Bozickov-bazar_kvadratni-01

ŠKRATKOV BAZAR 2022 in FOTOGRAFIRANJE Z BOŽIČKOM

Škratkov bazar in fotorgarfiranje z božičkom

🎅✨V prazničnem utripu mesta Žalec želimo občanom in občankam ponuditi prostor, kjer bodo v svojem malem kraju doživeli velik božični bazar.

Zapolnili smo stojnice, tako vas lahko ponosno povabimo k obisku Škratkovega bazarja. Da pa bo dogajanje še bolj pestro bomo pripravili kotiček, kjer bodo lahko najmlajši zaupali želje Božičku in se z njim tudi fotografirali 

Dobimo se 10. 12. 2022 med 16.00 in 20.00 na v Mladinskem centru Žalec (Mestni trg 3, 3310 Žalec).

Predstavili pa se bodo:

🎁 Oceana Jewelry

Njeni izdelki povedo več kot tisoč besed.

🎁 Povej zgodbo

Imam spletno trgovino z ročnimi izdelki različnih slovenskih ustvarjalcev, Centra za varstvo in delo Golovec,  Podjetja za usposabljanje in zaposlovanje invalidov Želva, del izdelkov pa nastopa pod imenom Povej zgodbo. V ponudbi imam ročno kvačkane izdelke (igrače, copatke, knjižna kazala, kape, dekorativne izdelke), tekstilne igrače in ročne lutke, lesene pručke in glasbene skrinjice, volnene copate in copatke (polstenje) …Več o izdelkih in fotografije izdelkov v spletni trgovini https://povejzgodbo.si/.

🎁 BOW-tique Ksju

BOW-tique Ksju je znamka unikatnih modnih dodatkov za lase za male in velike princeske. Vsi izdelki so ročno narejeni z veliko mero ljubezni. Ponujamo širok izbor sponk, elastik, trakcev in obročev za lase z motivi pentljic, rožic in metuljčkov različnih velikosti, oblik ter barv, ki so primerni za posebne priložnosti ali kar za vsakdan. Pripravili smo tudi prav posebno božično kolekcijo, da bodo princeske še bolj žarele ob praznovanju veselega decembra.

🎁 Ece Taryen

“Mercimek köftesi, irmik helvası, tahinli kurabiye, baklava… To so imena zgolj nekaterih turških jedi, ki vam jih bom pripravila za Škratov Bazar. Pridite in okusite to pristno in okusno domačo turško hrano in prigrizke, izpod rok avtohtonega turškega dekleta.

Mercimek köftesi, irmik helvası, tahinli kurabiye, baklava… These are just some of the names of the Turkish food  that I will prepare for you for Dwarf’s Bazaar. Come and taste these authentic and delicious homemade Turkish food and snacks made by a real Turkish girl.

🎁 Dandeli

Sem Lidija Matul, prihajam iz Žalca in pod znamko DANDELI izdelujem unikaten lesen nakit in dodatke za dom. Pri izdelavi ne uporabljam laserja, v večini gre za ročno izdelavo in vsak izdelek je unikat. Vsak kos je zaščiten z naravnimi olji in voski. Izdelujem zapestnice, uhančke, ogrlice, obeske za ključe, broške, sponke in gumice za lase, moške in otroške metuljčke…dodatke za dom: hiška vaza/svečnik, rezalne deske…vse iz slovenskega lesa in lesa, ki “ostane” v mizarski delavnici.

🎁 Nora Žica

Mihaela ustvarja pod imenom Nora Žica. Na bazarju se bo predstavila z izdelki kot so:

🎁 Maumau

Pod znamko »MAUMAU« ustvarjam Tina Dobrišek. Najdete lahko kvačkane lovilce sanj, ki so narejeni iz naravnih, živalim in ljudem prijaznih materialov. Poleg kvačkanih lovilcev sanj izdelujem še kvačkane igračke živalskih oblik, ki jih poimenujem »živalski prijatelji«, pozimi pa pri meni najdete tudi različne kapice primerne za hladne dni. Vedno se trudim učiti novih stvari, nadgrajevati svoje znanje in ustvarjati iz različnih materialov ampak brez kvačke si ne predstavljam več svojega življenja. Ko ustvarjam me ponese v svoj svet, kjer čas in kraj ne obstajata. Izdelki so natančno dovršeni in vsebujejo skrivno sestavino: ljubezen. Ustvarjam izključno, ko sem dobre volje, sproščena in imam navdih. Saj sem mnenja, da se energija s katero si ustvarjal pozna v končnih izdelkih. Upam, da bodo bodočim lastnikom moji izdelki prinesli v dom toplino in ljubezen, ki jo odražajo. Najdete me na FB in IG strani pod imenom: maumau_izdelki.

🎁 Slikarije

Unikatne slike za sobice najmlajših in mladih po srcu.

🎁 Moj prstan

🎁 Solka

SOLKA S/HE – GRELNA BLAZINA S SOLJO IN SIVKO

Grelna blazina s soljo in sivko je polnjena z nerafinirano SLOVENSKO NERAFINIRANO GROBO MLETO morsko soljo, ki kot prevodnik toplote omogoča grelni ali hladilni učinek ter SUŠENIMI CVETOVI SIVKE (Lavandula Angustifolia). Sivka tradicionalno pomirja.

V svoj objem pred spanjem jo bodo z veseljem vzeli tako otroci, kot tudi odrasli. Obenem predstavlja čudovit in edinstven dodatek v opremi doma.

UPORABA:

Grelna blazina je namenjena sproščanju in ustvarjanju občutka ugodja s pregrevanjem ali hlajenjem. Natančna navodila za uporabo so priložena posameznemu izdelku. Hranite jih na vidnem mestu.

Solka

🎁 Dusi Ustvarja

Na stojnici bo imela ročno šivane izdelke iz volnenega filca:

  • obeske za ključe
  • božično dekoracijo
  • broške 
  • špange in obroče za lase

🎁 Dnevno varstveni center – Dom Nine Pokorn Grmovje

Dnevno varstvo je socialno varstvena storitev, ki je namenjena starejšim nad 65 let, ki imajo zagotovljene bivalne in druge pogoje za življenje v svojem bivalnem okolju. V DVC-ju se vsak dan družimo, veselimo in skrbimo za dobro fizično in psihično kondicijo. Med naše aktivnosti spadajo tudi kreativne delavnice, kjer izdelamo različne izdelke ( manjša darila, keramika, okraski, voščilnice, ipd. ) V lanskem letu smo organizirali svoj božični bazar pred hišo DVC-ja, letos pa smo se odločili, da bi se radi pokazali še širši javnosti.

🎁 Ecotopya

Ročno izdelana mila.

Ecotopya

Vabimo vse, da se sprehodite po praznično okrašenemu Žalcu in se ustavite tudi pri nas, si pogledate in morda tudi nakupite kakšen izdelek ali dva. ✨

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

RAZPIS ZA DELO: NATAKAR IV (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto NATAKAR IV (M/Ž)!  Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati

Preberi več