329099267_894495895205130_5859487081450538980_n

ROJSTNODNEVNA PRAZNOVANJA

Naj vaši otroci doživijo nepozaben rojstni dan!🥳🎂

Novo v ponudbi Mladinskega centra Žalec so rojstnodnevna praznovanja. Na voljo so tri različne tematike, in sicer Disko rojstni dan, kjer bodo otroci lahko poplesavali ob disko ritmih🕺, Kuharski rojstni dan, na katerem se bodo prelevili v čisto prave slaščičarje👨‍🍳 in ustvarili okusne sladice, na voljo pa bo tudi Detektivski🕵️‍♀️ rojstni dan, kjer bodo otroci odkrivali skrivnosti in reševali zapletene uganke.

Pri nas se bodo lahko zabavali otroci👧🧒 med 6. in 13. letom starosti, zabave pa bodo potekale v prostorih našega Mladinskega centra. Za popolno rojstnodnevno zabavo bodo skrbele top animatorke Mladinskega centra Žalec, da pa nihče ne bo ostal lačen, bo s svojimi slastnimi pizzami🍕 poskrbela pizzerija Mamma mia. Seveda nismo pozabili niti na sladkosnede nadobudneže, saj boste lahko starši izbirali med rojstnodnevnimi tortami🍰 različnih okusov in cake popsi🍡.

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

RAZPIS ZA DELO: NATAKAR IV (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto NATAKAR IV (M/Ž)!  Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati

Preberi več