MAJ_PROJEKTI-03

MAJ v MLADINSKEM CENTRU ŽALEC

ZA NAJMLAJŠE

Tokrat za naše in vaše najmlajše pripravljamo nekaj drugačnega. Kamišibaj. Kaj je to? Gre za japonsko zvrst pripovedovanja pravljic ob slikah.

Vabljeni na kamišibaj predstavo, kjer vas bo Boštjan Oder popeljal skozi sklop slovenskih ljudskih in ostalih zgodb s programom, ki je bil nagrajen.

KARAOKE

Naj glasilke zapojejo, pridi na karaoke.
Izberi si svoj komad in odkrij glasbenika v sebi. Na voljo imaš cel repertoar – rock, pop, italijanske zimzelene, hip hop, metal in punk.
Nisi glasbeno nadarjen/a? Ni panike.

Zafušajmo skupaj!

BOBNARSKA DELAVNICA

ŽALEC FEŠN WEEK

V sklopu dogodkov MAJ V MLADINSKEM CENTRU ŽALEC ponovno pripravljamo ŽALEC FEŠN WEEK !

PONEDELJKOV GLAM

Na letošnjem Žalec Fešn week-u bomo poskrbeli za celosten izgled. K temu seveda spada tudi naličen obraz, zato vas vabimo na delavnico glam ličenja pod vodstvom Karin Iršič, ki ustvarja v svojem kozmetičnem salonu Lepotilnica Divina.

Ličenje bo potekalo v dveh delih. V prvem delu bo Karin prikazala nanos ličil na modelu, v drugem delu pa boste udeleženke make up ustvarjale na sebi.

Za ves potreben material bo poskrbljeno.

PRIJAVA: https://forms.gle/v5zhXbxm1swuYNhc8

TORKOV DODATEK

V sklopu Žalec Fešn week-a vas vabimo na delavnico izdelave modnih dodatkov iz volne. Z mojstrico polstenja oz. filcanja Darjo Goličnik se boste naučili izdelati filcano zapestnico ali rožo, ki se bo podala k vašim oblačilom in bo izpopolnila vaš videz.

Na delavnico se je potrebno prijaviti na spodnji povezavi:

https://forms.gle/9srQLFzotf8ysHmE8

SREDA IN ČETRTEK STA ZA HLAČE

Delavnica je namenjena vsem posameznikom in posameznicam, ki bi se radi spoznali z izdelavo svojega unikatnega kosa oblačila. Na delavnici se udeleženci naučijo vzeti mere, spoznajo se z osnovnim šiviljskim materialom, osnovnimi kroji s šivalnim strojem in procesom izdelave unikatnega oblačilnega kosa.

Na delavnico vabljeni vsi, ki vas veseli izdelava lastnih oblačil. Delavnica je zastavljena tako, da je primerna za začetnike, pa tudi tiste, ki vam šivanje in krojenje ni tuje, saj se tukaj ustvarjanje šele začne.

Delavnico bosta izvedli Maja Zupanc in Pia Wallner.

PRIJAVE: https://forms.gle/xwwLYjkuDmu9FmG28

ZAKLJUČNA REVIJA

26. 5. ob 17.00 na Mestnem trgu 3 v Žalcu

Ob zaključku Žalec fešn weeka za vas pripravljamo modno revijo, kjer bodo predstavljeni izdelki, ki jih bomo skupaj izdelali preko celega tedna. Hkrati si boste lahko ogledali tudi razstavo fotografij z lanskega tedna mode.

Vabljeni!

Se vidimo v MC Žalec !

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

RAZPIS ZA DELO: NATAKAR IV (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto NATAKAR IV (M/Ž)!  Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati

Preberi več