IG_profilna-45

Namera o sklenitvi neposrednih njemnih pogodb

Mladinski center Žalec, Aškerčeva ulica 13, 3310 Žalec kot upravljalec objavlja namero o sklenitvi neposrednih najemnih pogodb za prostore v stavbi na naslovu Mestni trg 3, Žalec.

Ponudbe za najem se pošlje v pisni obliki po pošti na naslov upravljalca ali po elektronski pošti: info@mc-zalec.si, do vključno 30.7. 2023.

Že prejete vloge v predmetni zadevi se štejejo za izjavo o interesu. V primeru več ponudb in/ali izjav za najem enega prostora bo z zainteresiranimi izvedeno še pogajanje o ceni in o drugih pogojih pravnega posla.

Najemne pogodbe bodo sklenjene po preteku najmanj 20 dni od objave te namere na spletni strani Mladinskega centra Žalec.

Najemnina za najem prostora se bo poravnala v 15 dneh od sklenitve najemne pogodbe na podlagi izstavljenega računa. Plačilo najemnine v roku iz najemne pogodbe bo bistvena sestavina pogodbe.

Informacije o stvarnem in pravnem stanju nepremičnine ter informacije o ogledih dobijo interesenti na naslovu upravljalca Mladinski center Žalec, Aškerčeva ulica 13, 3310 Žalec, tel. št. 03 710 22 30. Kontaktna oseba: Neža Zagoričnik.

Upravljalec nepremičnine lahko postopek do sklenitve pogodbe ustavi.

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

RAZPIS ZA DELO: NATAKAR IV (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto NATAKAR IV (M/Ž)!  Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati

Preberi več