JOGA SMEHA

JOGA SMEHA

JOGA SMEHA

67 67 people viewed this event.

Ob dnevu žena vas vabimo na praktično izkustveno delavnico joge smeha, ki vam bo prinesla koristno znanje o smehu, hkrati pa tudi dragoceno izkušnjo tega, česar si vsi najbolj želimo – RADOSTI! 

V prvem delu se bomo seznanili z izkušnjami smejalnih terapij v preteklosti in se dotaknili nekaterih zanimivih znanstvenih raziskav o vplivu in učinkih smeha na raven ter kvaliteto našega bivanja. Informacije so koristne, kajti ko razumemo ZAKAJ, gremo dosti bolj odprto in radovedno v lastno izkušnjo – vodeno smejočo vadbo. 

V nadaljevanju, v praktičnem delu bomo prebudili tisti pravi smeh, ki nam dodobra premasira trebuščke. Globoko nas prediha, prekrvavi nam možgane in s tem poveča našo zbranost, kreativnost in učinkovitost. Ob tem nas še sprošča, pomlajuje, srčno povezuje in zato osrečuje, saj je edinstvena vadba, ki hkrati zmanjšuje fizični, psihični in čustveni stres.

Delavnico bo vodila Romana Strašek, vaditeljica joge smeha z mednarodnim certifikatom. Vadbo joge smeha vodi že 11 let, ves čas pa svoje znanje in izkušnje dopolnjuje ter nadgrajuje.

Seveda ste vabljeni tudi predstavniki moškega spola.

Na delavnico se prijavite na spodnji povezavi: https://forms.gle/Hpx5XHosrqBYqXtE8

To register for this event email your details to zoja.lesnik@mc-zalec.si

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

08.03.2023 ob 17:00

Share With Friends