MX4A1274

ODKLOPLJENI ČETRTKI: TABU

12. avgusta so nas na četrtek odklopili Tabuji.

Tudi tretji koncert v sklopu Odklopljenih četrtkov je bil uspešen. Tokrat so na odru Letnega gledališča Limberk stali Tabu, ki so nas od začetka do konca držali Na konicah prstov s svojim Oceanom odličnih skladb.

Divje glasbeno potovanje je odlično sklenila tudi novost Savinjske pivovarne. Pivovarna Clef je namreč predstavila novo pivo Angel, nad katerim so bili navdušeni tako obiskovalci kot člani skupine Tabu.

Med nami pa niso manjkali niti heroji ali tistemu dnevu primerno; Dobra vila, ki je skrbela za to, da je bilo Romanje domov varno.

In ko je Nabiralka zvezd postala Poljubljena in nas je koncert prežel Do kosti smo se poslovili.

Na koncu lahko rečemo še Hvala za ribe, ups, samo hvala. Tako Tabujevcem, herojem, Savinjski pivovarni in vam, dragi obiskovalci!

Se vidimo na naslednji odklopljen četrtek.

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

PODJETNIŠKI INKUBATOR

Postanite del podjetniške skupnosti Spodnje Savinjske doline – izpolnite anketo! V Žalcu se načrtuje vzpostavitev podjetniškega inkubatorja, ki bo omogočal podporo podjetnikom iz celotne Spodnje

Preberi več

PROMEN-ART: Lara Ocvirk

V svoji slikarski praksi me zanima narava sama po sebi, kot tudi narava ženske. V slike vključujem elemente sonca, rastlinja, življenja, maternice in svetlobe, iz

Preberi več