Orange and Black Modern Sporty Men's Fitness Quotes Facebook Cover

POLETJE JE ČAS ZA ŠPORT

V športnem Žalcu se letos poleti odvijajo brezplačne vadbe za vse. Mladinski center Žalec s partnerji ponuja širok spekter popoldanske rekreacije, kjer se najde za vsakega nekaj.

PONEDELJKI OB 19:00

OUTDOOR TRENING Z NASTJO BREGAR

Od 5. julija naprej bo pod borovci v Športnem parku Žalec, vadbo vodila Nastja Bregar. Gre za vadbo, ki je skupek moči in gibljivosti.

Vadba bo potekala le ob nedeževnih dnevih. Vabimo vas, da si s seboj prinesete podlogo.

Vabilo na OUTDOOR TRENINGE

TOREKI OB 19:00

REKREACIJA ODBOJKA NA MIVKI

Poletni dnevi so polni želje po dobri družbi, malo športna in ogromno smeha. Za kar bo poskrbela rekreacija ODBOJKA NA MIVKI, ki jo ponuja Mladinski center Žalec skupa s Študentksim klubom Žalec in Zavodom za kulturo, šport in turizem Žalec.

Prihajajoči torki pa bodo odlični trening za kar nekaj turnirjev, ki se ponujajo v Žalcu in okolici.

Rekreacija poteka ob lepem vremenu.

Vabilo na ODBOJKA NA MIVKI

SREDE OB 19:00

TRENING DNEVA Z NIZKIM STARTOM

Novi gym v Žalcu, ki ga najdete na Ulici heroja Staneta 9, je prišel to poletje nasproti ideji Mladinskega centra Žalec, ki si želi ponuditi raznoliko vadbo. Luc Ocvirk z ekipo bo tako pripravljal krožno, funkcionalno vadbo, ki ne bo razočala nikogar.

Vadba poteka ne glede na vreme.

Vabilo na TRENING DNEVA

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

DOBRODELNI KONCERT

Vabljeni na dobrodelni koncert, katerega sredstva se bodo namenila v odpravljanje posledic letošnjih poplav.  V petek, 8. septembra 2023, bodo od 18. ure dalje v

Preberi več

ODPRT JE DNEVNI CENTER

Novo šolsko leto je tu in ponovno je odprt DNEVNI CENTER! Najdete ga na naslovu Mestni trg 3, 3310 Žalec (bivši Hotel Rubin). Pridi in

Preberi več