Orange and Black Modern Sporty Men's Fitness Quotes Facebook Cover

POLETJE JE ČAS ZA ŠPORT

V športnem Žalcu se letos poleti odvijajo brezplačne vadbe za vse. Mladinski center Žalec s partnerji ponuja širok spekter popoldanske rekreacije, kjer se najde za vsakega nekaj.

PONEDELJKI OB 19:00

OUTDOOR TRENING Z NASTJO BREGAR

Od 5. julija naprej bo pod borovci v Športnem parku Žalec, vadbo vodila Nastja Bregar. Gre za vadbo, ki je skupek moči in gibljivosti.

Vadba bo potekala le ob nedeževnih dnevih. Vabimo vas, da si s seboj prinesete podlogo.

Vabilo na OUTDOOR TRENINGE

TOREKI OB 19:00

REKREACIJA ODBOJKA NA MIVKI

Poletni dnevi so polni želje po dobri družbi, malo športna in ogromno smeha. Za kar bo poskrbela rekreacija ODBOJKA NA MIVKI, ki jo ponuja Mladinski center Žalec skupa s Študentksim klubom Žalec in Zavodom za kulturo, šport in turizem Žalec.

Prihajajoči torki pa bodo odlični trening za kar nekaj turnirjev, ki se ponujajo v Žalcu in okolici.

Rekreacija poteka ob lepem vremenu.

Vabilo na ODBOJKA NA MIVKI

SREDE OB 19:00

TRENING DNEVA Z NIZKIM STARTOM

Novi gym v Žalcu, ki ga najdete na Ulici heroja Staneta 9, je prišel to poletje nasproti ideji Mladinskega centra Žalec, ki si želi ponuditi raznoliko vadbo. Luc Ocvirk z ekipo bo tako pripravljal krožno, funkcionalno vadbo, ki ne bo razočala nikogar.

Vadba poteka ne glede na vreme.

Vabilo na TRENING DNEVA

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

PODJETNIŠKI INKUBATOR

Postanite del podjetniške skupnosti Spodnje Savinjske doline – izpolnite anketo! V Žalcu se načrtuje vzpostavitev podjetniškega inkubatorja, ki bo omogočal podporo podjetnikom iz celotne Spodnje

Preberi več

PROMEN-ART: Lara Ocvirk

V svoji slikarski praksi me zanima narava sama po sebi, kot tudi narava ženske. V slike vključujem elemente sonca, rastlinja, življenja, maternice in svetlobe, iz

Preberi več