Avgust_post-02

KAJ DOGAJA V AVGUSTU?

Mesec avgust se nezadržno približuje in prav tako naši zabavni projekti.

REKREACIJA

Če si želiš trenirat, ampak si poleti raje zunaj kot v gymu se nam pridruži ob ponedeljkih ob 19. 00 na OUTDOOR TRENINGIH.

Če pa te štiri stene fitnesa ne omejujejo vabljeni v nov gym v Žalcu – NIZKI START, kjer bodo skupaj s teboj skrbeli za ohranjanje fit forme s TRENINGI DNEVA oziroma FUNKCIONALNO VADBO.

Še nisi “ziher”?

  • brezplačni treningi
  • 1x tedensko celo poletje
  • kvalitetni treningi
  • strokovno vodeni treningi
  • primerni za vsakega – individualne prilagoditve
  • vadba v klimatiziranih in zračnih prostorih

POTOPIS

Tokrat bo opis kratek: Gremo na Kilimanjaro? Gremo!

10. avgusta ob 20.00

KULTURA

KINO NA PROSTEM bo potekal tudi ta mesec. 6. avgusta si bomo ogledali film ZLATI ČASI, o katerem pravijo:

“Francoski filmski zvezdnik Daniel Auteuil igra Victorja, moškega v 60. letih, katerega poroka z Marianne (Fanny Ardant) je na veliki preizkušnji. Kmalu sreča Antoina (Guillaume Canet), lastnika podjetja, ki ljudem omogoča izvedbo različice “potovanja skozi čas”. Tako obišče prizorišče, v katerem podjetje ponuja svojim strankam priložnost, da se potopijo nazaj v dobo po njihovi izbiri. Victor se odločil podoživeti najbolj nepozaben teden svojega življenja – tistega, ko je pred 40 leti spoznal svojo veliko ljubezen. Film je bil premierno prikazan na filmskem festivalu v Cannesu leta 2019.”

Naslovna slika dogodka

20. avgusta pa bomo pogledali DAN OSVOBODITVE. Skupina Laibach je avgusta leta 2015 gostovala v Severni Koreji, in sicer v okviru počastitve 70-letnice dneva osvoboditve, torej praznovanja konca japonske kolonialne nadvlade leta 1945. Ob tem je nastal dokumentarni film, naslovljen preprosto Dan osvoboditve.

K ogledu filma pa nas lahko pospremijo besede:

»Vsa umetnost je propaganda …«
– George Orwell

»… in vsa propaganda je umetnost.«
– Laibach

DELAVNICE

Preživite nepozaben večer ob ustvarjanju umetnin, kozarcu dobrega vina in odlični kulinariki 🥂🎨Dobimo se v atriju Savinove hiše v Žalecu.

Število udeležencev je OMEJENO, zato si čimprej rezervirajte svoje platno in kozarec.

Za rezervacijo nam pišete infor@mc-zalec.si ali nas pokličete na
+386 31 847 645 (Anja)
+386 70 661 088 (Nataša)

Redna vstopnina je tokrat subvencionirana s strani Mladinskega centra Žalec. Tega dogodka se tako mladi (do 30 let) udeležite po ceni: 10€, tisti nad 30 pa za 20 €. V vstopnino je všteto vino, hrana in vsi pripomočki za ustvarjanje.

Po vzoru ideje Paint and Wine, ki prihaja iz ZDA, je Art & Wine izkušnja modernega načina druženja in sproščanja.


Naša Nataša tako s seboj pripelje svojo umetnico @myart.adna, ki vas bo vodila korak za korakom in vam pokazala kako ustvariti svojo umetnino. Slika, ki jo na dogodku ustvarite, je vaša in jo odnesete s seboj. Za sodelovanje ni potrebno imeti slikarskega predznanja – s seboj prinesite le nasmeh in pozitivno energijo.

Se vidimo! 🥂

Naslovna slika dogodka.

ZA NAJMLAJŠE

19. avgusta ponovimo zabavo za najmlajše z napihljivimi igrali.

Fotografija tokranega gradu 🙂

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

DOBRODELNI KONCERT

Vabljeni na dobrodelni koncert, katerega sredstva se bodo namenila v odpravljanje posledic letošnjih poplav.  V petek, 8. septembra 2023, bodo od 18. ure dalje v

Preberi več

ODPRT JE DNEVNI CENTER

Novo šolsko leto je tu in ponovno je odprt DNEVNI CENTER! Najdete ga na naslovu Mestni trg 3, 3310 Žalec (bivši Hotel Rubin). Pridi in

Preberi več