Avgust_post-02

KAJ DOGAJA V AVGUSTU?

Mesec avgust se nezadržno približuje in prav tako naši zabavni projekti.

REKREACIJA

Če si želiš trenirat, ampak si poleti raje zunaj kot v gymu se nam pridruži ob ponedeljkih ob 19. 00 na OUTDOOR TRENINGIH.

Če pa te štiri stene fitnesa ne omejujejo vabljeni v nov gym v Žalcu – NIZKI START, kjer bodo skupaj s teboj skrbeli za ohranjanje fit forme s TRENINGI DNEVA oziroma FUNKCIONALNO VADBO.

Še nisi “ziher”?

  • brezplačni treningi
  • 1x tedensko celo poletje
  • kvalitetni treningi
  • strokovno vodeni treningi
  • primerni za vsakega – individualne prilagoditve
  • vadba v klimatiziranih in zračnih prostorih

POTOPIS

Tokrat bo opis kratek: Gremo na Kilimanjaro? Gremo!

10. avgusta ob 20.00

KULTURA

KINO NA PROSTEM bo potekal tudi ta mesec. 6. avgusta si bomo ogledali film ZLATI ČASI, o katerem pravijo:

“Francoski filmski zvezdnik Daniel Auteuil igra Victorja, moškega v 60. letih, katerega poroka z Marianne (Fanny Ardant) je na veliki preizkušnji. Kmalu sreča Antoina (Guillaume Canet), lastnika podjetja, ki ljudem omogoča izvedbo različice “potovanja skozi čas”. Tako obišče prizorišče, v katerem podjetje ponuja svojim strankam priložnost, da se potopijo nazaj v dobo po njihovi izbiri. Victor se odločil podoživeti najbolj nepozaben teden svojega življenja – tistega, ko je pred 40 leti spoznal svojo veliko ljubezen. Film je bil premierno prikazan na filmskem festivalu v Cannesu leta 2019.”

Naslovna slika dogodka

20. avgusta pa bomo pogledali DAN OSVOBODITVE. Skupina Laibach je avgusta leta 2015 gostovala v Severni Koreji, in sicer v okviru počastitve 70-letnice dneva osvoboditve, torej praznovanja konca japonske kolonialne nadvlade leta 1945. Ob tem je nastal dokumentarni film, naslovljen preprosto Dan osvoboditve.

K ogledu filma pa nas lahko pospremijo besede:

»Vsa umetnost je propaganda …«
– George Orwell

»… in vsa propaganda je umetnost.«
– Laibach

DELAVNICE

Preživite nepozaben večer ob ustvarjanju umetnin, kozarcu dobrega vina in odlični kulinariki 🥂🎨Dobimo se v atriju Savinove hiše v Žalecu.

Število udeležencev je OMEJENO, zato si čimprej rezervirajte svoje platno in kozarec.

Za rezervacijo nam pišete infor@mc-zalec.si ali nas pokličete na
+386 31 847 645 (Anja)
+386 70 661 088 (Nataša)

Redna vstopnina je tokrat subvencionirana s strani Mladinskega centra Žalec. Tega dogodka se tako mladi (do 30 let) udeležite po ceni: 10€, tisti nad 30 pa za 20 €. V vstopnino je všteto vino, hrana in vsi pripomočki za ustvarjanje.

Po vzoru ideje Paint and Wine, ki prihaja iz ZDA, je Art & Wine izkušnja modernega načina druženja in sproščanja.


Naša Nataša tako s seboj pripelje svojo umetnico @myart.adna, ki vas bo vodila korak za korakom in vam pokazala kako ustvariti svojo umetnino. Slika, ki jo na dogodku ustvarite, je vaša in jo odnesete s seboj. Za sodelovanje ni potrebno imeti slikarskega predznanja – s seboj prinesite le nasmeh in pozitivno energijo.

Se vidimo! 🥂

Naslovna slika dogodka.

ZA NAJMLAJŠE

19. avgusta ponovimo zabavo za najmlajše z napihljivimi igrali.

Fotografija tokranega gradu 🙂

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

RAZPIS ZA DELO: NATAKAR IV (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto NATAKAR IV (M/Ž)!  Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati

Preberi več