januar ig-01

JANUAR v MLADINSKEM CENTRU ŽALEC

Dogodki meseca januarja

ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU V NOVO LETO Z MCŽ

Novoletne zaobljube so na pohodu.

V MC Žalec ti tokrat ponujamo brezplačno online vodeno vadbo z Nastjo Bregar. 🏋️‍♀️ Vadba bo kombinacija moči in kardia, tako bomo skupaj poskrbeli za extra fit vstop v novo leto. 🦾 Da pa bo IZZIV pravi IZZIV boste vsi, ki se boste udeležili vseh srečanj sodelovali v žrebanju za glavno nagrado ! Slednja naj ostane zaenkrat še skrivnost. 😎🙈

Če ti šport v 2022 ne diši preveč pa si vabljen-a na predavanje nutricistke Mojce Cepuš, ki bo v sklopu projekta ZAOBLJUBE NA TALERJU odgovorila na brezčasno vprašanje, zakaj se je tako težko držati diete? 🤷‍♀️🤷‍♂️ Morda imaš še kakšno nedogovorjeno vprašanje glede prehrane? Zabeleži si: 7. 1. ob 18. 00 v Hiši Sadeži družbe Žalec.

Tudi na kreativnost in s tem čuječnost nismo pozabili. Dr. Alja Adam nas bo popeljala skozi osrednje teme:

• Skupinska dinamika in raziskovanje odnosa jaz/drugi
• Ozaveščanje telesa skozi dih, spoznavanje dihalnih tehnik
• Prepoznavanje navzočnosti kot (iz)vira sočutja

TEČAJ SLOVENSKEGA ZNAKOVNEGA JEZIKA

Grafika tečaj SZJ

Tokrat ponovno v Žalcu: SLOVENSKI ZNAKOVNI JEZIK ! Tudi tokrat se bomo družili ONLINE in tudi tokrat bomo nabirali znanje kar 16 ur.

Tokrat bo tečaj potekal ob torkih in četrtkih od 17.00 do 18.30 v spletnem okolju ZOOM.

MALI CENTER ŽELJA: MAGIČNA GLINA

Grafika Magična glina

Dogodek za najmlajše, kjer bomo živalski svet združili z domišljijskim in ustvarjali glinene kipce.

Že imaš svojo najljubšo žival? 🦄🐲🐻🐷🐮🦝🐸

DELAVNICA KERAMIKE

Grafika: Delavnica keramike

Na delavnici se bomo z izkušeno ustvarjalko keramike Ano Plevnik podali v prastaro, instinktivno tehniko oblikovanje gline.

Ana Plevnik o svojem ustvarjanju pravi takole: ,,Vsa moja keramika je ročno izdelana ter ročno pobarvana. Ko oblikujem kos zemlje, ki ga posušim na zraku, da izhlapi vsa voda in, ko ga nato pečem v ognju, nadaljujem tisočletno tradicijo oblikovanja gline. Igra vseh štirih elementov se nadaljuje z barvanjem. Nastane keramika, moja strast.

Anine unikatne keramične umetnine najdete na: Facebooku in na isto imenskem Instagramu.

DELAVNICA SOLIDWORKS

Grafika: Delavnica Solidworks

“Več kot 3 milijone načrtovalcev in inženirjev po vsem svetu, ki predstavljajo več kot 200.000 organizacij, uporabljajo SOLIDWORKS, da bi svoje načrte prenesli v življenje – od najbolj enostavnih izdelkov do inovacij, ki zagotavljajo boljši jutri.” Čas je, da se jim pridružiš tudi ti ‼ Potrebuješ le svoj računalnik. 💻 Delavnico vodi Žan Krpan, dipl. inž. str., ustanovitelj podjetja Zanzna.

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

DOBRODELNI KONCERT

Vabljeni na dobrodelni koncert, katerega sredstva se bodo namenila v odpravljanje posledic letošnjih poplav.  V petek, 8. septembra 2023, bodo od 18. ure dalje v

Preberi več

ODPRT JE DNEVNI CENTER

Novo šolsko leto je tu in ponovno je odprt DNEVNI CENTER! Najdete ga na naslovu Mestni trg 3, 3310 Žalec (bivši Hotel Rubin). Pridi in

Preberi več