logotip_logo_barven_napis

Namera o sklenitvi neposrednih najemnih pogodb

Mladinski center Žalec, Aškerčeva ulica 13, 3310 Žalec kot upravljalec objavlja namero o sklenitvi neposrednih najemnih pogodb za prostore v stavbi na naslovu Aškerčeva ulica 13, Žalec.

Ponudbe za najem se pošlje v pisni obliki po pošti na naslov upravljalca ali po elektronski pošti: info@mc-zalec.si, do vključno 19. 3. 2024.

Že prejete vloge v predmetni zadevi se štejejo za izjavo o interesu. V primeru več ponudb in/ali izjav za najem enega prostora bo z zainteresiranimi izvedeno še pogajanje o ceni in o drugih pogojih pravnega posla.

Najemne pogodbe bodo sklenjene po preteku najmanj 20 dni od objave te namere na spletni strani Mladinskega centra Žalec.

Najemnina za najem prostora se bo poravnala v 15 dneh od sklenitve najemne pogodbe, na podlagi izstavljenega računa. Plačilo najemnine v roku iz najemne pogodbe bo bistvena sestavina pogodbe.

Informacije o stvarnem in pravnem stanju nepremičnine ter informacije o ogledih dobijo interesenti na naslovu upravljalca Mladinski center Žalec, Aškerčeva ulica 13, 3310 Žalec, tel. št. 03 710 22 30. Kontaktna oseba: Neža Zagoričnik.

Upravljalec nepremičnine lahko postopek do sklenitve pogodbe ustavi.

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

PROMEN-ART: Razkrivanje ženskosti

Pri svojem delu se poleg klasičnih motivov tihožitij in krajine poglobljeno posvečam upodabljanju ženske figure, pri čemer skušam ustvariti dialog med telesnostjo in barvo. Z

Preberi več

PODJETNIŠKI INKUBATOR

Postanite del podjetniške skupnosti Spodnje Savinjske doline – izpolnite anketo! V Žalcu se načrtuje vzpostavitev podjetniškega inkubatorja, ki bo omogočal podporo podjetnikom iz celotne Spodnje

Preberi več