IMG_5705

PROMEN-ART: likovna dela Nike Založnik

“Moje delo, je likovno. Narisala sem osem risb s svinčnikom.
Teme risb so ljubezen, domišljija, sanjarjenje, ideje. Risbe prikazujejo različne vrste ljubezni kot so ljubezen do drugih,  ljubezen do  fanta/punce, pa tudi ljubezen in sočutje do sebe in lastnih občutkov. Vsaka je posebna in pomembna za notranjo srečo.
Na risbah sem želela tudi poudariti občutke umirjenosti, lahkotnosti, sproščenosti in svobode, ki je prisotna, ko smo sami, a je tudi pomembna, ko smo z ljudmi, ki jih imamo radi. Lahko smo svobodni kot metulji, ki prosto letijo po zraku.
Ne glede na to, kje smo, imamo vedno možnost sanjariti in slediti svojim sanjam in željam. Včasih se prepleta veliko idej, ki čakajo na uresničitev.
Lepo je čutiti zaupanje v ljubljeno osebo in prejemati zaupanje od te osebe. S tem se še poveča radost in občutek varnosti.”

Vabljeni na razstavo NIKE ZALOŽNIK!

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

PODJETNIŠKI INKUBATOR

Postanite del podjetniške skupnosti Spodnje Savinjske doline – izpolnite anketo! V Žalcu se načrtuje vzpostavitev podjetniškega inkubatorja, ki bo omogočal podporo podjetnikom iz celotne Spodnje

Preberi več

PROMEN-ART: Lara Ocvirk

V svoji slikarski praksi me zanima narava sama po sebi, kot tudi narava ženske. V slike vključujem elemente sonca, rastlinja, življenja, maternice in svetlobe, iz

Preberi več