OTROCI SVETA in PLEMENSKA DELAVNICA

OTROCI SVETA in PLEMENSKA DELAVNICA

OTROCI SVETA in PLEMENSKA DELAVNICA

57 57 people viewed this event.

“Na moja potopisna predavanja pogosto pridejo tudi otroci, skupaj s starši. Z zvedavimi očmi gledajo fotografije, na katerih so oddaljeni kraji in ljudje, ki jih njihova domišljija pogosto ne razume.

Spomnim se tudi, kako so otroci, ki sem jih imel v varstvu v Združenih državah Amerike, pozorno opazovali fotografije z mojih potovanj. Pogosto sem naslednji dan slišal povratne informacije od staršev, da so jim otroci pripovedovali o drugačnem življenju nekje v Indiji in kakšne šole imajo tam.

Tako je kar samoumevno prišla ideja, da naredim potopisno predavanje tudi za najmlajše. Namen mojega predavanja je, da otroci spoznajo svoje vrstnike drugod po svetu in njihov način življenja, ki se vrti daleč stran od televizije, tablic ali telefonov. Da izvedo več o deželah, kjer so najmlajši pogosto prepuščeni sami sebi in se igrajo s preprostimi, doma narejenimi igračami.
V predavanju »Otroci sveta« bom najmlajšim v 35-40 minutah ob barvitih fotografijah predstavil življenje njihovih vrstnikov, ki sem jih srečal na drugem koncu sveta v Aziji, Afriki ter Srednji in Južni Ameriki.” je zapisal popotnik Zoran Furman.

Mi pa bomo dodali še:
Ko bomo spoznali številne zanimivosti otrok po svetu vas vabimo, da se nam pridružite še pri izdelovanju čisto svoje perjanice 🙂

To register for this event email your details to anja.oset@mc-zalec.si

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

20.10.2022 ob 16:00

Share With Friends