Žalska urbana džunGla!

V samem srcu MC Žalec se nahaja urbana džungla – MC Kavarna. Prenova prostorov je omogočila kreiranje kavarne, kjer vsakdo najde svoj prostor pod soncem. Tako kot džungla nudi zavetje elegantnim in urejenim pisanim pticam na eni ter divjim gepardom na drugi strani, tako tudi MC Kavarna nudi prostor vsem, ki si zaželijo druženja v njenih prostorih. 

dobri LJUDJE
craft piva
naj malce

Gostje lahko naročeno uživate v prijetnem notranjem delu kavarne ali na sončni terasi – če je seveda vreme temu naklonjeno. A tudi v mrzlih ali deževnih dneh je posedanje na terasi MC Kavarne prijetno, saj vas bodo grele mehke MC odeje. Ker se v MC Žalec zavedajo, da si »lačen ful drugačen«, vam urbana džungla nudi tudi izvrstne malice. Vsak dan, od ponedeljka do petka, se lahko med 10.00 in 14.00 okrepčate z okusnimi malicami izpod rok chefa Anžeta. Če vas lakota prime po 14.00 uri, pa so vam na voljo slastni topli sendviči. 

Pestra kavarniška ponudba namreč obsega vse od vrhunskih pravih čajev, izbranih vin in dišeče kave, ki bodo prijale gostom z bolj izbranim okusom, do klasičnih ustekleničenih pijač, ki jih imamo vsi radi. Vsem bodo zagotovo všeč tudi jutranje akcije, ki jih priporoča MC-jev Akcijski Samo, po samo ugodnih cenah. Prisluhnejo tudi posebnim željam zaključenih družb, za katere podaljšajo odpiralni čas, vrata odprejo tudi v soboto ali nedeljo in sestavijo poseben, naročniku prilagojen jedilnik. A MC Kavarna še zdaleč ni zgolj hrana in pijača. Vsak tretji petek zvečer lahko poprimete za mikrofon in se izkažete na »Petkovih karaokah«, redno pa organizirajo tudi kavarniške večere z zanimivimi glasbenimi ali drugimi zabavnimi gosti. Več kot dovolj razlogov torej, da vas pot v prihodnje vsekakor zanese v MC Kavarno.