Facebook Event Cover-03

IZMENJEVALNICA

IZMENJEVALNICA: OBLAČILA NA NOVIH POTEH

Izmenjevalnica je odprla svoja vrata. Izmenjava bo potekala od 2. 6. do 5. 6. od 8:00 do 16:00.

“Ste se naveličali svojih cunj, čeprav so še lepa in modna?” V borbi za trajnostni razvoj, ki še posebej apelira na naše generacije je ena izmed postavk borba s škodljivimi posledicami hitre mode. Slednja namreč vpliva tako na naravo, živali, kot na zdravje ljudi. V želji, da smo “in” konstantno posodabljamo svojo omaro. Vendar je ne bi bilo potrebno posodabljati v trgovinah. Kakšen res ultra kos lahko ima prijatelj-ica, brat/sestra, sosed-a, ki tega kosa ne bo več nosila, nam pa se po njem cedijo sline. V ta namen je postavljena IZMENJEVALNICA.

PRAVILA IZMENJAVE:

➡ Na izmenjavo lahko prinesete le čiste in lepo ohranjene kose oblačil ali obutve (v parih, seveda).

➡ Na izmenjavo NE prinesite spodnjega perila in nogavic.

➡ Obiskovalce naprošamo, da prinesejo sezoni primerna oblačila – pomladne, poletne, maksimalno jesenske kose. Zimskih oblačil ne bomo sprejemali.

➡ Organizatorji dogodka si pridržujemo pravico, da v primeru, da se na posameznem dogodku nabere večje število kosov oblačil in obutve, ki se ne zamenjajo, podarimo v dobrodelne namene. 

Najbolj pomembno pa je, da omogočimo oblačilom, da najdejo nove lastnike. Le tako bomo sledili motu tokratne izmenjevalnice: Oblačila na novih poteh.

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE