Facebook Event Cover-03

IZMENJEVALNICA

IZMENJEVALNICA: OBLAČILA NA NOVIH POTEH

Izmenjevalnica je odprla svoja vrata. Izmenjava bo potekala od 2. 6. do 5. 6. od 8:00 do 16:00.

“Ste se naveličali svojih cunj, čeprav so še lepa in modna?” V borbi za trajnostni razvoj, ki še posebej apelira na naše generacije je ena izmed postavk borba s škodljivimi posledicami hitre mode. Slednja namreč vpliva tako na naravo, živali, kot na zdravje ljudi. V želji, da smo “in” konstantno posodabljamo svojo omaro. Vendar je ne bi bilo potrebno posodabljati v trgovinah. Kakšen res ultra kos lahko ima prijatelj-ica, brat/sestra, sosed-a, ki tega kosa ne bo več nosila, nam pa se po njem cedijo sline. V ta namen je postavljena IZMENJEVALNICA.

PRAVILA IZMENJAVE:

➡ Na izmenjavo lahko prinesete le čiste in lepo ohranjene kose oblačil ali obutve (v parih, seveda).

➡ Na izmenjavo NE prinesite spodnjega perila in nogavic.

➡ Obiskovalce naprošamo, da prinesejo sezoni primerna oblačila – pomladne, poletne, maksimalno jesenske kose. Zimskih oblačil ne bomo sprejemali.

➡ Organizatorji dogodka si pridržujemo pravico, da v primeru, da se na posameznem dogodku nabere večje število kosov oblačil in obutve, ki se ne zamenjajo, podarimo v dobrodelne namene. 

Najbolj pomembno pa je, da omogočimo oblačilom, da najdejo nove lastnike. Le tako bomo sledili motu tokratne izmenjevalnice: Oblačila na novih poteh.

DELI DOGODEK

PREVERI ŠE OSTALE NOVIČKE

DOBRODELNI KONCERT

Vabljeni na dobrodelni koncert, katerega sredstva se bodo namenila v odpravljanje posledic letošnjih poplav.  V petek, 8. septembra 2023, bodo od 18. ure dalje v

Preberi več

ODPRT JE DNEVNI CENTER

Novo šolsko leto je tu in ponovno je odprt DNEVNI CENTER! Najdete ga na naslovu Mestni trg 3, 3310 Žalec (bivši Hotel Rubin). Pridi in

Preberi več