REKREACIJA

DAN ZA ŠPORT

Poleg številnih športnih izzivov od kolesarskih do hokeja na travi, nordijske hoje… … bo dogodek DAN ZA ŠPORT postregel s številnim atrakcijami: SPACE TRAINER NAPIHLJIVA IGRALA CURLING TEQBALL Izpustili ne bomo niti VODENIH VADBOb 10. 00 se nam lahko pridružite na VADBI ZA ZDRAVO HRBTENICO. Vadba za zdravo hrbtenico je namenjena tako starejši kot mlajši generaciji. Učili se boste novih in učinkovitih načinov, ki vam lahko pomagajo do bolj vitalne in razbremenjene hrbtenice. V vadbo bodo vpeti edinstveni principi primarne telesne drže, ki vadbo naredijo varno in izredno podporno za mišično skeletni sistem. Pridite, se razmigajte in naredite nekaj dobrega

Preberi več

IZZIV NA KILIMANJARO

 CILJ: do 15. maja prehodi 5.895m nadmorske višine.  in dnevno razdaljo si razporejaš sam, za beleženje pa uporabljaj aplikacijo (Strava, AllTrails). Dokazilo o opravljenem IZZIVU NA KM pošlji na: info@mc-zalec.si ali sport@zkst-zalec.si. Psst, veseli bomo tudi fotografij med izzivom. Vsi, ki boste opravili izziv do vključno 15. maja se boste potegovali za glavno nagrado pohodne palice in praktične nagrade.Ne pozabi k izzivu povabiti prijatelje, se  za Instagram in Facebook ter nas označiti #izzivnakm.

Preberi več

IZZIV NA KM – PRETEČI MARATON

Ponovno začenjamo s priljubljenim IZZIVOM NA KM… v mesecu marcu bomo TEKLI. Od 1. marca do konca meseca skupno preteči 42 km in opravi maratonski izziv. Čas in dnevno razdaljo si razporejaš sam, za beleženje rezultatov priporočamo aplikacijo Strava, lahko pa uporabiš katerokoli drugo aplikacijo za beleženje razdalje. Dokazilo o opravljenem dnevnem oz. skupnem IZZIVU NA KM pošlji na info@mc-zalec.si ali sport@zkst-zalec.si. Vsi, ki boste opravili izziv do vključno 31. marca se boste potegovali za glavno nagrado in druge nagrade. Ne pozabi k izzivu povabiti prijatelje, se slikati za Instagram in FB ter nas označiti #izzvinakm Akcija!

Preberi več

POLETJE JE ČAS ZA ŠPORT

V športnem Žalcu se letos poleti odvijajo brezplačne vadbe za vse. Mladinski center Žalec s partnerji ponuja širok spekter popoldanske rekreacije, kjer se najde za vsakega nekaj. PONEDELJKI OB 19:00 OUTDOOR TRENING Z NASTJO BREGAR Od 5. julija naprej bo pod borovci v Športnem parku Žalec, vadbo vodila Nastja Bregar. Gre za vadbo, ki je skupek moči in gibljivosti. Vadba bo potekala le ob nedeževnih dnevih. Vabimo vas, da si s seboj prinesete podlogo. TOREKI OB 19:00 REKREACIJA ODBOJKA NA MIVKI Poletni dnevi so polni želje po dobri družbi, malo športna in ogromno smeha. Za kar bo poskrbela rekreacija ODBOJKA

Preberi več

KOLESARSKA DIRKA PO SLOVENIJI

V četrtek, 10. 6. 2021 smo bili del zgodbe Kolesarske dirke po Sloveniji, ki je 2. etapo pričela s štartom v Žalcu. Dan prej nas je pri pripravah ujel dež, a nič zato, vse smo nadoknadili. Dovolj besed, pravijo, da slike povedo več kot 1000 besed.

Preberi več

IZZIV NA KILIMANJARO

ŽALSKI IZZIV NA KILIMANJARO Okoliščine so nas prepričale, da izziv odpremo že danes.  CILJ: do 30. aprila prehodi 5.895m nadmorske višine.  in dnevno razdaljo si razporejaš sam, za beleženje pa uporabljaj aplikacijo (Strava, AllTrails). Dokazilo o opravljenem IZZIVU NA KM pošlji na: info@mc-zalec.si ali sport@zkst-zalec.si. Psst, veseli bomo tudi fotografij med izzivom. Vsi, ki boste opravili izziv do vključno 30. aprila se boste potegovali za glavno nagrado pohodne palice in praktične nagrade. Ne pozabi k izzivu povabiti prijatelje, se  za Instagram in Facebook ter nas označiti #izzivnakm.

Preberi več

IZZIV NA KM

Od 1. marca do konca meseca skupno preteči 42 km in opravi maratonski izziv. Čas in dnevno razdaljo si razporejaš sam, za beleženje rezultatov priporočamo aplikacijo Strava, lahko pa uporabiš katerokoli drugo aplikacijo za beleženje razdalje. Dokazilo o opravljenem dnevnem oz. skupnem IZZIVU NA KM pošlji na info@mc-zalec.si ali sport@zkst-zalec.si. Vsi, ki boste opravili izziv do vključno 31. marca se boste potegovali za glavno nagrado tekaške copate in praktične nagrade. Ne pozabi k izzivu povabiti prijatelje, se slikati za Instagram in FB ter nas označiti #izzvinakm Akcija!

Preberi več