***
MC hotel

Od sredine leta 2022 naprej Mladinski center Žalec v samem centru Žalca upravlja tudi s hotelskimi kapacitetami. MC hotel je hotel kategorije 3* in ponuja devetintrideset (39) dvoposteljnih sob, dve (2) enoposteljni sobi ter dve (2) suiti. 

KUL OSEBJE
CENTER ŽALCA
HUD UTRIP​

Pred hotelom je veliko brezplačno parkirišče, v neposredni bližini pa več živilskih trgovin ter prikupnih butikov z oblačili, drogerije, banka in pošta. V neposredni bližini se nahaja tudi svetovno znana Fontana piv Zeleno zlato, kjer lahko okušate mnoga vrhunska piva in si odpočijete pod krošnjami mogočnih lip. Le nekaj korakov po tlakovani promenadi pa potrebujete tudi do avtobusne postaje, preko katere vozijo mnoge avtobusne linije v praktično vse smeri Slovenije. MC hotel je zato pravi naslov za vse, ki želijo nekaj časa preživeti v prisrčnem majhnem mestu v zelenem objemu Spodnje Savinjske doline.

Do vseh sob vodita stopnišče in dvigalo, zato so tudi sobe v višjih nadstropjih enostavno dostopne. V vseh sobah vas čakajo klimatska naprava, televizor, okno s pogledom na čudovito Savinjsko dolino ter urejena kopalnica s tuš kabino.