ZAPOSLOVANJE

RAZPIS ZA DELO: MLADINSKI DELAVEC – VODJA PILOTNEGA PROJEKTA (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto MLADINSKI DELAVEC – VODJA PILOTNEGA PROJEKTA (M/Ž)!  Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati in kandidatke bodo vabljeni na ustni razgovor, o katerem bodo obveščeni vsaj 5 dni prej na elektronski naslov, ki ga bodo navedli v prijavi. Rok za prijavo Kandidati in kandidatke morajo posredovati svojo prošnjo najkasneje do vključno 16. maja 2024 na elektronski naslov: info@mc-zalec.si, zadeva »[RAZPIS] MLADINSKI DELAVEC – VODJA PILOTNEGA PROJEKTA«. Več o razpisu:

Preberi več

POČITNIŠKO DELO

POČITNIŠKO DELO Mladinski center Žalec ponovno razpisuje počitniško delo za mlade. Potrebuješ: veljavni status za delo preko študentskega servisa (potrdilo o šolanju) stalno prebivališče v UE Žalec. Opravljal/a boš lahko več različnih del. Dodatne informacije in naše želje najdeš na prijavnici https://forms.gle/XhzxnfFrnK3bg7Lp6 POMEMBNO: S prijavo še nimaš zagotovljenega mesta. Po prijavi te bomo povabili na razgovor ter se skupaj pogovorili o terminu in vrsti dela v sklopu počitniškega dela.

Preberi več

RAZPIS ZA DELO: NATAKAR IV (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto NATAKAR IV (M/Ž)!  Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati in kandidatke bodo vabljeni na ustni razgovor, o katerem bodo obveščeni vsaj 3 dni prej na elektronski naslov, ki ga bodo navedli v prijavi. Rok za prijavo Kandidati in kandidatke morajo posredovati svojo prošnjo s priporočeno pisemsko pošiljko najkasneje do vključno 16. aprila 2024 na naslov: Mladinski center Žalec, Mestni trg 3, 3310 Žalec, s pripisom: “Prijava na delovno mesto”. Več o razpisu:

Preberi več

RAZPIS ZA DELO: GLAVNI KUHAR V (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto GLAVNI KUHAR V (M/Ž)!  Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati in kandidatke bodo vabljeni na ustni razgovor, o katerem bodo obveščeni vsaj 3 dni prej na elektronski naslov, ki ga bodo navedli v prijavi. Rok za prijavo Kandidati in kandidatke morajo posredovati svojo prošnjo s priporočeno pisemsko pošiljko najkasneje do vključno 15. decembra 2023 na naslov: Mladinski center Žalec, Mestni trg 3, 3310 Žalec, s pripisom: “Prijava na delovno mesto – glavni kuhar”. Več o razpisu:

Preberi več

RAZPIS ZA DELO: KUHAR IV (M/Ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve, zato zaposlimo osebo za delovno mesto KUHAR IV (M/Ž)!  Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati in kandidatke bodo vabljeni na ustni razgovor, o katerem bodo obveščeni vsaj 3 dni prej na elektronski naslov, ki ga bodo navedli v prijavi. Rok za prijavo Kandidati in kandidatke morajo posredovati svojo prošnjo s priporočeno pisemsko pošiljko najkasneje do vključno 15. decembra 2023 na naslov: Mladinski center Žalec, Mestni trg 3, 3310 Žalec, s pripisom: “Prijava na delovno mesto – kuhar”. Več o razpisu:

Preberi več

RAZPIS ZA DELO: HIŠNIK V (M/Ž)

Iščemo novega sodelavca, ki bo v našem hitrorastočem mladem kolektivu poskrbel za upravljanje nepremičnin in opravljal razne operativne naloge ter lažja fizična dela na sedežu, poslovnih enotah in na terenu! Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Najprimernejši kandidati in kandidatke bodo vabljeni na ustni razgovor, o katerem bodo obveščeni vsaj 3 dni prej na elektronski naslov, ki ga bodo navedli v prijavi. Rok za prijavo Kandidati in kandidatke morajo posredovati svojo prošnjo s priporočeno pisemsko pošiljko najkasneje do vključno 15. decembra 2023 na naslov: Mladinski center Žalec, Mestni trg 3, 3310 Žalec, s pripisom: “Prijava na

Preberi več

RAZPIS ZA DELO: ČISTILKA II (M/Ž)

V MC Žalec ponovno širimo ekipo, potrebujemo čistilko! Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Idealen kandidat oziroma kandidatka: Najprimernejši kandidati in kandidatke bodo vabljeni na ustni razgovor, o katerem bodo obveščeni vsaj 3 dni prej na elektronski naslov, ki ga bodo navedli v prijavi. Rok za prijavo Kandidati in kandidatke morajo posredovati svojo prošnjo s priporočeno pisemsko pošiljko najkasneje do vključno 29. novembra 2023 na naslov: Mladinski center Žalec, Mestni trg 3, 3310 Žalec, s pripisom: “Prijava na delovno mesto”. Več o razpisu:

Preberi več

IŠČEMO NOVE SODELAVKE IN SODELAVCE

Mladinski center Žalec s svojim obširnim in kvalitetnim programom potrebuje nove sodelavce in sodelavke. Pridruži se ekipi v vlogi: Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Rok za prijavo Kandidati in kandidatke morajo posredovati svojo prošnjo s priporočeno pisemsko pošiljko najkasneje do vključno 4. septembra 2023 na naslov: Mladinski center Žalec, Mestni trg 3, 3310 Žalec, s pripisom: prijava na delovno mesto. Javni zavod Mladinski center Žalec si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega prijavljenega kandidata ali kandidatke. Več informacij Več informacij o razpisu in prostem delovnem mestu lahko pridobite na elektronskem naslovu info@mc-zalec.si. VEČ O ODPRTIH DELOVNIH

Preberi več

RAZPIS ZA DELO: KUHINJSKI POMOČNIK III (M/Ž)

V MC Žalec ponovno širimo ekipo, potrebujemo kuhinjskega pomočnika! Prijave in dokumentacija Kandidat ali kandidatka naj h kandidaturi priloži: Idealen kandidat oziroma kandidatka: Najprimernejši kandidati in kandidatke bodo vabljeni na ustni razgovor, o katerem bodo obveščeni vsaj 3 dni prej na elektronski naslov, ki ga bodo navedli v prijavi. Rok za prijavo Kandidati in kandidatke morajo posredovati svojo prošnjo s priporočeno pisemsko pošiljko najkasneje do vključno 20. junija 2023 na naslov: Mladinski center Žalec, Mestni trg 3, 3310 Žalec, s pripisom: prijava na delovno mesto. Več o razpisu:

Preberi več

CALL OUT: MODNA PISTA

❗️Sprehodi se po modni pisti❗️ Za zaključek ŽALEC FEŠN WEEKa pripravljamo modno revijo in potrebujemo 🫵tvojo pomoč. Si se vedno želel/a sprehoditi po modni pisti, vendar ti še nihče ni ponudil te priložnosti? Mi ti jo ponujamo🤩!Iščemo 10 modelov za izvedbo modne revije, ki bo v ⏰petek, 26. 5., ob 17. uri pred Mladinskim centrom Žalec. 👉Vabljen/a, da se prijaviš na info@mc-zalec.si, po prijavi pa boš prejel/a podrobnejše informacije. 🤫Na modni reviji bosta prisotna profesionalna fotografa, zato lahko ob koncu prejmete tudi 📸fotke za objavo na svojih Facebook in Instagram profilih😎😉.

Preberi več

POČITNIŠKO DELO

POČITNIŠKO DELO Mladinski center Žalec razpisuje počitniško delo za mlade. Potrebuješ:veljavni status za delo preko študentskega servisa (potrdilo o šolanju) stalno prebivališče v UE Žalec. Opravljali boste lahko več različnih del. Dodatne informacije in naše želje najdeš na prijavnici https://forms.gle/7EVBtM7KcX5UFsFw7 POMEMBNO: S prijavo še nimate zagotovljenega mesta. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se skupaj pogovorili o terminu in vrsti dela v sklopu počitniškega dela.

Preberi več

IŠČEMO: GLAVNI KUHAR (m/ž)

Naša ekipa potrebuje okrepitve 👩‍🍳👷‍♂️🧑‍💻 Zaposlimo osebo za delovno mesto: GLAVNI KUHAR (m / ž) 🙋 Kandidati in kandidatke morajo posredovati svojo prošnjo s priporočeno pisemsko pošiljko najkasneje do vključno 19. marca 2023 na naslov: Mladinski center Žalec, Mestni trg 3, 3310 Žalec, s pripisom: prijava na delovno mesto. Nastop dela je predviden v aprilu 2023. Več lahko preberete v spodnjem dokumentu:

Preberi več

POSTANI DEL NAŠE EKIPE

Javni zavod Mladinski center Žalec razpisuje prosto delovno mesto: Strokovni sodelavec VII/1 (M/Ž). Vse potrebne informacije najdete tukaj:  – Razpis za prosto delovno mesto Strokovni sodelavec VII/1 (M/Ž) Kandidati in kandidatke za prosti delovni mesti morajo posredovati svojo prošnjo s priporočeno pisemsko pošiljko najkasneje do vključno 6. novembra 2022 na naslov: Mladinski center Žalec, Aškerčeva ulica 13, 3310 Žalec, s pripisom: prijava na delovno mesto.  Javni zavod Mladinski center Žalec si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega prijavljenega kandidata ali kandidatke. Prednost bodo imeli tisti, ki se bodo prijavili na obe razpisani delovni mesti.  Več informacij o razpisu in prostem delovnem mestu lahko pridobite

Preberi več

IŠČEMO OKREPITVE

Naša ekipa se širi za štiri. Zaradi odprtja gostinskega lokala in nastanitvenih kapacitet v Žalcu iščemo večje število oseb za pomoč pri izvajanju dejavnosti: – Vodja strežbe (m / ž) – Natakar (m / ž) – Receptor (m / ž) – Kuhar (m / ž) Možnost dela preko študentske napotnice, SP-ja ali podjemne pogodbe. Vsi zainteresirani se javite na elektronski naslov tomaz.kozovinc@mc-zalec.si, kjer bodo na voljo tudi dodatne informacije o začetku in načinu dela

Preberi več